Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens ögon

Du och dina drömmar
Du vet ingenting om hur det är
Hur längtan kan tugga i sig din själ
och spy ut den över ditt jävla jag

När du ser på mig
Jag fastnar i din blick och allting
gör mig yr på ett naivt tonårssätt
Precis som du ville ha det

Du har en ung kropp
men ditt samvete är kolsvart
borde vara
som de maskätna delarna
av en gammal kropp i sin kista

Det svarta du lockade ur mig
är allt annat än dött

De maskar som krälar i mig
ska märka dig för gott
lägga dina delar i en säck
och kasta dig till råttorna

Var och en begraver sina egna




Fri vers av Stigmata Plague
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-04-18 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigmata Plague
Stigmata Plague