Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under kniven

Jag jagar dig över fälten
Det platta landskapet känns bergigt
när knivens blad glimmar i månens ljus

Snart har du det i dig
Jag har aldrig längtat såhär förrut
Du skulle aldrig ha skrattat åt mig ikväll

Jag såg kärlek i dina ögon
Jag hade kunnat ge dig världen
De kommer aldrig att hitta din kropp

Dina ögon sparar jag till senare
Likaså dess fuktiga, inbjudande hålor




Fri vers av Stigmata Plague
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-09-05 23:12



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
NO MERCY FOR THE LIVING!
2005-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Stigmata Plague
Stigmata Plague