Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig

Jag hugger dig i ansiktet nu
för att inga andra jävlar
ska lockas till din gravsten.

Känner du kärleken?
Kallt jävla stål skall forma dig
till det du är menad att vara.

Välkommen till helvetet du gav mig.




Fri vers av Stigmata Plague
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-04-18 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigmata Plague
Stigmata Plague