Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Whoregasm

Nu är hösten här och livet mörknar
jag är ensam fast skratten ekar
när ni talar om hämnden som dålig
jag lyder alltid de inuti mig

Snitt från halsen där lögner avnjuts
kysser den kalla tungan i min hand
aldrig tala om kärlek du sviker
aldrig ord, aldrig liv, aldrig mer

Nedåt bladet markerar sin linje
hjärtat söker förgäves pumpa liv
jag gräver i djupet av själen
dina skärvor är vassare än min kniv

Där det knullats och hatats och svettats
för mycket kärlek i ordet sex
du ska smaka dig själv nu i lust

det ska jag se till
du gör vad jag vill
det ska jag se till

Inga ögon skall syna fler drömmar
dina tankar en grå hög brevid
du är skuren precis som jag vill ha dig
trasig och tragisk, förlorad

Så hur smakar svek för dig nu?
hur smakar det när allting tar slut?
det roliga är att du lever
när jag drar din tunga mellan dina ben

från synd du slickar dig ren







Fri vers av Stigmata Plague
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-11-30 22:35



Bookmark and Share


    ellabella
denna börjar mkt bra, sedan blir den makaber. några verser är verkligen fina, välskrivna, känsloladdade (de tre första, sjätte), sedan blandas det med rent morbida inslag, antiklimax tycker jag.
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Stigmata Plague
Stigmata Plague