Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskap

Blockerar smärtnerver till hjärnan
allt är enkelt med kunskap
till och med att avtrubba själen
att känslomässigt somna in

Jag var vilsen med dig, det vet du
jag är vilsen långt inuti mig själv
och när vägskälen erbjuder drömmar
nervositeten drabbar mig som pesten

kärleks stigmata i hjärtat
jag släppte taget om dig
smakar dina veners tårar
du är blott bitar av mig

Och det sista jag egentligen ville
var att känslomässigt somna in




Fri vers av Stigmata Plague
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-11-30 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigmata Plague
Stigmata Plague