Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarhagen

SOMMARHAGEN

Jag kan aldrig glömma dig
min ungdoms doftande
ljuvliga sommarbädd
Så självklart, oförberett
och oväntat låg du där
strålande skön
blygsamt insmugen
i den lilla byns utkant
En gång platsen för
livgivande betande djur.

Jag häpnade, blev euforisk
då jag såg din änglaprakt
kände de himmelska dofterna
av tusenskönor ,mandelblom
gullvivor, liljekonvalj,
En gåva från ovan.
Jag ville sjunka ner i dig
Insupa dig. Inpränta din
Gudomlighet
Stanna länge,
Stanna länge




Fri vers av Marianne Swedmark
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-27 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Swedmark