Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moderna kvinnors bestyr


Det är fest!


Det är fest, det är fest!
Vad skall jag ha på mig?
Vad är snyggast -bäst?
Jag har inget grymt elegant
eller störigt extravagant!!

Provar den mörkblå
-För trång över baken
Kanske den grönblå
-litet för naken
Den vita är snygg
-Visar för mycket rygg
Old Molly får väl gå
med silversjalen på.

Hur är det med fejset!
Hu, så jag ser ut!
Fram med grejset
till en fagrare trut.
På med foundation
och Visible lift
Men först
en Masque de Beauté
- Sen ska ni få se!

För ögon som glisar
röda i kanten
krävs don som jag leasar
från makeup-tanten
och mycket MASCARA
VOLUMNE
samt Masterpiece
Columne

Håret måste nödvändigtvis
ändras och frissas
tonas,fönas och glissas
Sist en doft
parfume Charlicote
--Nu får jag väl duga!
Nu kan jag nog gå.




Fri vers av Marianne Swedmark
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-23 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Swedmark