Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade träd


Björkar,ekar,granar

Alla doftande majestät!

Vrängda ur jorden

liksom jag

Kämpade från planetens inre

med krafter ifrån solen

Liksom jag


Starka, med svajande kronor

svällande sav

Säte för livet

Gamla med torrlagda vägar

ristande armar

liksom jag


Älskade träd

magikens tempel

Tack för er skapnad

Tack för er rikedom






Fri vers av Marianne Swedmark
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-17 11:47



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Starkt skaldat! Gillar symboliken.
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Swedmark