Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårsproblem


Jag var tam och mesig
utan allt behag
Ingen var så trist som jag
Helfel från topp till tå.
Säg, hur kan man då
gå omkring på jorden
och vara glad ändå?

I Allt för Alla
fanns de goda råden
de rätta måtten
och svar på frågor
från tonårsflickor
med svåra plågor

Hur bli vacker
mera chick och lik
vackra Ingrid
underbara Greta?
Snälla snälla
låt oss genast veta!

Det var ett underverk
att Olle aldrig märkt
mina svåra brister
Olle var så snäll och rar
Vi blev nästan litet par
och lekte lyckligt
ganska många dar.





















Fri vers av Marianne Swedmark
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-17 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Swedmark