Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fattas något


Känner att det fattas något
en hel del
ja,ganska mycket
väldigt mycket

Stor bit tålamopd
två bitar uthållighet
jättebit styrka
en bit nyfikenhet

massor av tid och medel
att hjälpa världsnöden
så överväldigande
så förintande

Kan jag någonsin
bli den jag vill
behöver vara
Den livet kräver?





Fri vers av Marianne Swedmark
Läst 248 gånger
Publicerad 2011-08-02 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Swedmark