Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ser på stjärnorna


När jag ser på stjärnorna
ser in
i rymdens rikedom.
En känsla fyller mig
exstatisk
sällsam
obeskrivlig.

Storhet,skönhet
världars
hemlighet
Kraft
som blott kan anas.
Tids och rums
oändlighet
Evigheteras
evighet.

En svindlande sekund
förnimmer jag
Förundran
Tacksamhet
Att även jag
hör
universum till.




Fri vers av Marianne Swedmark
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-29 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Swedmark