Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte med moderslyckan


Från kärlekslyckans
flyktighet
och oro
flög jag in
i moderslyckans
mjuka värmande
hölje.

Där mötte mig ögon
fyllda av släkters
samlade liv
och känslor,
djupt seende
ännu fria
från världens
svek.

Där fann jag
absolut
tillit
som sträcktes
mot mig
som en gåva
från sökande
hjälplösa händer.

I år
dagar,nätter
tätt förenade
var jag den enda
Omistlig
Lycklig
i mötet
med
moderslyckan.




Fri vers av Marianne Swedmark
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-29 10:44



Bookmark and Share


  Cadena
En mycket fin Mors dag-dikt!
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Swedmark