Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligt Omedveten? (inspirerad av C.Edins senaste titel)




Tiden går som man Vill eller inte

 






Tiden går sakta som satan

när du VILL att en viss sak ska ske

Det är barnets smultronstig



Tiden går fort som fan

när du INTE vill att en viss sak ska ske

Det är den döendes motorväg






Jag går hellre och hellre den senare vägen

för jag vill bromsa allt så jag ska hinna bestämma mig

vad jag helst av allt vill



och hade jag skuttat som barnet hade jag hunnit det

men inte vetat vad det var

jag aldrig hann med













 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-27 18:55



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Snygg aforism, och visst vill man hinna med, eller försöka hinna med; tiden går bara fortare och fortare och fortare!
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP