Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

tunt lager av himmel täcker din kropp
gör mig viktlös




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-28 21:03



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert skaldat. =)
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje