Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i gränslandet

ett parallellt universum
gör flyktigt anspråk
passerar genom mig

de vattentäta skotten
öppnas tillfälligt
för flödet

i gränslandet
mellan sömn
och vaket

att stanna kvar
är en fråga om
att stänga av
medvetandet




Fri vers av Anders P VIP
Läst 445 gånger
Publicerad 2010-03-28 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP