Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dromedaren mot Rom (fabel itali-limerick 8)

 

 

 

 

 



Dromedaren som drog upp mot Rom
hörde stenöknen än stod i blom,

kom så fram till fontänen i största törst.
Inget blodbad om vem som må dricka först!

Stumt förundrad han dränkte sin gom

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-28 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP