Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombonadens hem



Hem fyllt av värme och kärlek
sprider en känsla av trygghet
det gör dig stark fylld, av kraft
det är den riktiga boningen.


Enkelheten, den äkta känslan
där ombonaden är grunden
till hemmets innersta kärna
där finns värmen till livet.


Jag uppskattar att få komma
till ett hem där den värmen finns
statusen är som bortblåst
det som är äkta och varmt
det är det som ger mig liv.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-29 13:28



Bookmark and Share


  Patrik Orion Sten
Fina rader, det är det alla vill ha:) En trygg hamn att utgå ifrån, där man kan vara sig själv! Mysig!
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld