Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

---------IN-conventional

förlorad i samvetets portal
grusad av singularisk total

mald under vanmakt
vald utan konkurrens

korad av trötthetens general
tjusad av lättjans spiral

svald omgivningens pakt
betald stymmelsefri chans


rotlös men försvinnande stilla
osynlighetens jävla försoning
sökandets paradox ska förvilla
i jakten på samvetets boning


förstorad blir synligen brutal
berusad utan några synliga val

( skrikandes).................................

skald utan skamfri brilians
tusenfald givande ballad
vi står i rad

blad




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-29 19:05



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
desperat eller inte...jag gillar det desperata...framom det lugna tysta kavata
2010-03-30

    Jane S VIP
everything is so desperate about you:)
2010-03-30

  Emme VIP
Du binder ihop dikten och får till rimmen så j-kla bra!
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé