Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i Verona återfinns världens (och Italiens) 3e största amfiteater, samt den shakespeareskt omsusade balkongen (dit jag kommer att komma om en månad)<br>


Vampyren i Verona (fabel itali-limerick 9)

 




Det var redan vår i Verona
när pissmyrarmén börjat tråna


där i Romeos rastlösa kalsong
mens i Juliets livlösa kokong


låg rusig vampyren och rodna

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-29 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP