Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förälskat mig totalt i en underbart vacker tjej. vill inget hellre än lära känna henne på djupet. hon är det finaste jag någonsin lagt ögonen på. hon har allt, den där S.


jag önskar en tid med dig

kalla kårar
fast på ett fint sätt

det händer grejer i mig när dina mungipor lyfter
jag lyfter med
känner känslor som legat på is
tinar upp

vill prata på, prata med
prata slut på tystnaden
prata mig till kännedom

vill känna dig
känna hur dina ögon får mig att falla
känna hur dina läppar får mig att leva

jag önskar en tid med dig
för du ger mig kalla kårar
på ett fint sätt

du vackra underbara
du vackra underbara
jag önskar en tid med dig




Fri vers av Lipshit
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-29 19:43



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Jättefin, märks att den är skriven med äkta känsla :-)
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit