Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som är kvar.

Åh alla dessa ljud utav
oavbruten våldsam tystnad

Ge mig vatten att kyla av mig
med temperaturen sval

Innanför min skalliknande fasad

En ensam själ söker svar
från den kalla ytan ovanför

Hos varje lysande stjärna som är kvar




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl