Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varken superlim eller tejp lyckades hålla ihop delarna

Hon skrev äventyr i sanden,
blickade ut över de vilda vågorna
som gjorde uppror mot den blanka
ytan.

Hon hade bestämt sig nu, men kunde
inte släppa tanken.

Var det modigt att testa något nytt?
Eller var det helt enkelt bara fegt
att ge sig av?




Fri vers av teateatea
Läst 230 gånger
Publicerad 2010-03-30 02:04



Bookmark and Share


  Louisedottern
Vackert och träffande i sin subtilitet.
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

teateatea
teateatea