Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bar ditt hela liv

Sökte dig och fann den
Jag bar ditt hela liv
Höll dig hårt i handen
Stanna stund, förbliv!

Du tog ett kliv i luften
Och glömde var du var
Jag glömde mina löften
Och var ej där du var

Du kämpade mot vinden
Famlade, var rädd
Skammen brände kinden
Jag ville ej bli sedd

Så tappade du taget
Föll en evig stund
Livet brast i staget
Hårt mot världslig grund

Knuten kall var jorden
En tapper sista blick
Jag minns de sista orden
Frågan som jag fick

Den tysta brustna blicken
Jag ständigt tänker på
Frågan som jag fick sen
Är svår att svara på




Bunden vers (Rim) av GranneMedGud
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GranneMedGud
GranneMedGud