Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sjukdom är du

Min sjukdom är svart
som mörkaste natten
som ett åskvädersskratt
över mörkaste vatten
som en gråtande kut
som en hulkande örn
som en skriande trut
som en flyende björn

Min sjukdom är kär
som en glasklar källa
som stormen den tär
och dess toner är gälla
dess tillstånd är lek
och skrattet det rena
med smälek och svek
i kramp sig förena

Min sjukdom är nu
och aldrig förbi
min sjukdom är du
mina kära cheri




Fri vers av GranneMedGud
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-19 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GranneMedGud
GranneMedGud