Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh denna hetta

Åh, denna hetta
Rädslan utsvetta
Sakta försätta
Förkättrad i moll

Tankar anfrätta
Självets vendetta
Mana till rätta
Fort parasoll

Porerna skvätta
Lederna sprätta
Besatt och besätta
Utan kontroll

Glädjen den lätta
Svala och mätta
Nätta, disträtta
Förfära på håll







Fri vers av GranneMedGud
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-29 18:38



Bookmark and Share


    LubbeLoppa
Fantastiska rim! Blev glad när jag läste din text! :]
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

GranneMedGud
GranneMedGud