Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh! himmelska kyssar

I början på resa
mot nesliga höjder
vi viskar oss hesa
mot resliga fröjder
vi andas ikapp
och njuter av friden
vid drömmens trapp
vi glömmer striden
vi snusar en stund
vi tjusas och trängtar
vi busar en blund
vi kivas och längtar

I natten vi kryssar
i flyktig kabyss
Oh! himmelska kyssar
vi var där helt nyss





Fri vers av GranneMedGud
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-24 16:25



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En Härlig "Picnic i Ordens Park" !
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

GranneMedGud
GranneMedGud