Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan jag vill döda.

När tystnaden bryter ut
och mörkret kryper fram
önskar jag att jag var någon annan.




Fri vers av som det kan gå
Läst 476 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-30 17:07



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Ord som förstärker kusligheten är
"bryter ut"---"kryper fram"
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå