Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enhörning

Kan ni nu se i mina utställningar under "Olja på aluminium" och ett

par skisser under "skisser"

Kommentera gärna!

Eva




Fri vers av Andasin
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-11-06 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin