Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så mycket önskas av nysått gräs


som sökare i den poetiska världen
hittar jag inte alltid rätt
vandrar i fotspår av de dotfande orden
men lyckas inte alltid hinna i tid

som nyfiken i den poetiska världen
finns det aldrig ett måste
vandrar i ångor av nyslaget hö
men sår ändå de fåtal frön jag har




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 20:24



Bookmark and Share


  Maria T
Men så ändå de frön du har
Dom kommer att gro, växa
och blomstra
2010-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Det är vi glada för.
Det är inte mängden som räknas.
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP