Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=qoSwkyO51bw&feature=related


I ljuset

I det sepiafärgade ljuset
försvinner dagern
I spiseln min darrar glöden,
hundarna skäller
Berusad av traktens röda vin
försöker jag leva
På bordet en kniv, bröd och oliver,
havets tidlösa vind
För många år sen var de här förbi
Caesars arméer
Jag går genom huset med glaset,
tänker på avsikten
Stannar när jag ser dig i stolen,
bakom dig havet
'É passato tanto agua
sotto i ponti'
I dalen betar den vita hästen,
den som snart ska dö





Fri vers av montaigne
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-02 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne