Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=MDTbznf26d4&feature=related


Spettet

Nu är du död, kamrat,
och dig ska jag minnas
I handen bär jag ett spett,
ett hårt rakt spett av järn
Jag ska ut i skogen
Där ska jag leta upp
ett gigantiskt stenblock
som jag ska bända loss
från jordens fasta grepp
och få det att rulla,
rulla bort mot Havet




Fri vers av montaigne
Läst 558 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-08 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne