Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=OAa8vwmeewU&feature=related Bild:Esa Toivonen


Jag är bara en man

Du kom och var mig när,
sen lämnade du mig
Är det vad livet ger?
Jag är bara en man
Du vände dig inte om
när du gick bort från mig
Vad ont har jag gjort dig?
Ska den Vita Kylan
famna mig denna natt?
Är det så du vill det?
Du älskade älskling
när jag ser din skugga
försvinna bort från mig
så finns ingen annan
Jag är bara en man
Jag kan inte andas mer
för då minns jag allting
när jag ser din nacke
och solen som stiger
lämnar din skugga kvar
Du kom och var mig när,
sen lämnade du mig
Är det vad livet ger?




Fri vers av montaigne
Läst 515 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-10 00:21



Bookmark and Share


  kärleks ängel
vacker rytmik!
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne