Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=Miwejo0mgok&feature=related


Nästa gryning

Nä, man minns ingenting
för fyllskallar det var vi
Nog överlevde vi,
men söp det gjorde vi
och sen glömde man allt
Trist det snart ska ta slut
Vad säger man om det?
Skriker man, ylar man?
Fast alla vännerna,
de var bra att möta
Och de där kvinnorna,
de var sköna att ha
Nu går jag mot havet
Vi ses vid nästa gryning




Fri vers av montaigne
Läst 591 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-11 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne