Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för mig

Saknade efter er är så oerhörd,
Längtan
Känner mig illa berörd?

Jag hade gett vad som helst för ytterligare en dag
En dag som var då
Förr hade gärna fått vara nu

Lev i nuet
Ja visst ska man det

Men saknaden står ändå vid

Mina vänner
Tillsammans kommer vi aldrig vara igen

Tiden har skördat nya personligheter
Förr kan aldrig bli nu

Men längtan fortsätter
Att sprida sin ångest,

Ångesten över de val vi inte kan ångra
De beslut vi inte kan ta tillbaka

Så mina vänner
Jag säger tack för mig




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-30 23:37



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Javisst sägs det att man ska leva i nuet. Men det är lättare sagt än gjort. Den som kan leva enbart i nuet måste ha haft en väldigt tur i livet.

För visst finns det saker och personer, minnen man saknar. Ibland är det viktigt att ha kvar dessa minnen.

Men givetvis, så måste man kunna leva vidare.
2010-03-30

  Matilda Linnéa Tinér
Det finns en tid för allt,
men visst ska man sakna
och uppskatta det man haft.

Bara man inte fastnar...

Lycka till :)
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery