Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa annat landskap..

Efter vinterkalla dagar
nätter
snötäckta landskap
gör sig livet redo
att visa upp sina färger
försköna liv
för längtande själar..







mare






Fri vers av mare VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-22 10:44



Bookmark and Share


  Maria T
Livet blir ljusare och varmare
2010-04-22

  Bibbi VIP
Ja, helt underbart.
2010-04-22

  Larz Gustafsson VIP
I Gävle har vi tyvärr gått en motsatt "utveckling" till mötes.
2010-04-22

  Nina Nightwish
Ja, så är det verkligen, vackert:)
2010-04-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så fina rader. =)
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP