Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN INSLAG AV VARDAGLIGA BEKYMMER HAR RESULTERAT I DENNA HÄR


FRI SJÄL



HAR ALLTID VELAT VARA EN CIGENARE
EN SJÄL UTAN HEM,
UTAN MÅSTEN,
UTAN BEKYMMER
ALLTID DANSA PÅ BORDET MED LÅNG HÅR OCH KJOLEN MED MASSA VOLANGER
OCH SJUNGA IGENOM LIVET OCH VARA ALLTID GLAD OCH HA EN LEENDE PÅ LÄPPARNA.

EN FRI KROPP, EN FRI SJÄL UTAN HEM UTAN BEKYMMER,
UTAN EN BEGRÄNSNING AV VAR, NÄR OCH HUR,
EN SOM KAN DANSA OCH SJUNGA
EN MED NATUREN,
EN MED VINDEN,
EN MED SOLEN OCH BLOMMORNA, KALLA VINDAR, VILDA FÅGLAR, ALLT I ALLA MÖJLIGA FÄRGER HELA LIVET, HELA TIDEN...




Fri vers av Destino
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-31 20:14



Bookmark and Share


    lory
prekrasan text...bravo....underbart tex....kramar o cmok.....
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino