Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm


Det sägs att man skall försöka hitta sina drömmar

i en dröm…

Fånga känslan

Fånga tanke


man kan vara modig

Det finns inga måsten

Man kan ordna och fixa

Säga vad man

vill

flyga

dansa

vara osynlig

Vem bestämmer då gränsen mellan dröm och verklighet?




Fri vers av Destino
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-30 17:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar detta mycket!
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino