Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hm...

Det finns ju alltid de som försöker
Göra andra ledsna.
Att hitta fel eller bara gnälla då de själva
Är osäkra och rädda.
Tänk hur världen skulle bli om nu
De skadade själar tog hand om sig själva
Så skulle de se andra med nya ögon.
Alltid är det lättare att skylla ifrån sig
Onda och snälla kommer alltid att finnas.
De som sårar
De som är tysta
De som skrattar
Jag gör inget denna gången
låter
Dig äta upp din mögliga själ
Låter dig få massa tankar i huvudet
Din egen scenario
Din egen värld.
Det är bara där visa saker finns.
Jag går vidare
Vänder inte om.
Hade jag varit rökare hade jag slängt tankar om dig
Som en cigarett fimp och trampat på
Så som du försökte göra med mig.
Varför?
Var du räd för lite konkurrens?
Var det något annat?
Du borde jobba på din egen utveckling
Du har inte många år kvar att satsa på
Bättre karma.
Jag vet att mitt hjärta är ren
Ingen har jag sårat med vilja
Jag kan förtsätta gå mot nya mål i livet
Med huvudet högt.
Och du får förtsätta gömma dig från din egen skugga
Så som du brukar göra.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-23 21:43



Bookmark and Share


  Rise Little One
Starka och kloka argumenter du har här vännen. Håller med dig fullständigt. Kram
2015-09-29

  Lars Hedlin
JA tyvärr finns det dem som livnär sin energi på att göra andra ledsna..men du är en stark själ och kvinna glöm aldrig det..kram <3
2015-09-25

    lory
Potpuno te razumijem kao da Sam ja to pisala draga!!! Snaga i pozitivna energija !!! To i ja upucujem nekome !!! Hahaha ti znas kome !!!!
2015-09-24

    ej medlem längre
Kloka ord formulerade av din varma hand.
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino