Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början...


En ny början
En ny start
Jag står ännu en gång
På början av min resa
utan något stort bagage
Men aldrig rikare
Det som finns i mitt hjärta
Kan aldrig mätas med
ord
pengar
Eller
känslor
Det är overkligt samt
Så verkligt!

Som en blomma i ödemark
som en torr kudde på djupet av havet
som en osynlig rök som kommer från elden...

Jag vet nu
Lite mer
Men lär mig än…




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 483 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-30 16:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart beskrivit min vän..Varmaste kramen till dig <3 :)
2016-01-05

  Rozsi.kovacs

Så vackert beskrivet om din resa
och dess innehåll
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino