Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensa i själen


Då mina tankar snurrar
Och mitt hjärta söker
Går jag undan till min lilla plats
en underbar magisk plats

Min lilla matta

Min bok…..

En doft av trygghet sprids

Jag glömmer allt

Utom …

Den magiska känslan omkring,
Jag känner kärlek
Jag ber inom mig och högt

Vill bara vara

Där

En stund till....

En stund till...





Fri vers av Destino
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-30 14:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint min vän :)
2015-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar lugn och harmoni!
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino