Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa träd...

Av alla dessa träd i hela vilda magiska skogen
så har jag hittat dig

Det kändes genast så skönt att krama dig...
Det kändes rätt

Mina händer runt omkring.

Du stod så rakt så hård på ytan
Massa spår av livet
Men vi smälte samman
På en gång...





Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-28 14:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara känsla <3 Kärleken kommer i alla dess former ;)
2015-10-29

  Rise Little One
Naturlig koppling !
2015-10-28

  KYREUS of Sweden
Vackra tankar och ord.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino