Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surgubbe


Av någon anledning så hamnar jag där
Mannen satt böjd
Klagade på livet och alla andra
Jag tyckte att jag kunde vara till hjälp
Och dagarna gick
jag kände mig allt mer som gisslan
Det fanns bara HAN och HAN
Och alla
världens orättvisor var gjorda för att irritera honom
Gnäll och gnäll
Dag ut och in
Jag försökte fly men det var svårt
Han försökte köpa ut mig min tid sympatier från alla runtomkring mig
Ingen trodde på mig
Jag var fånge,
Och det kändes hopplöst
Då jag äntligen hittade sätt att fly blev han arg och kom på en massa anklagelser
Massa lögner
Gnäll, gnäll
Men jag klarar mig
jag kan alltid börja om
Jag är ung och fri
Jag tillåter inga kedjor
Han kan göra vad han vill hans liv är pest .
jag blev involverad men inte längre
Jag är stark
Jag vinner denna kamp.
Egentligen jag är vinnare hur som helst
Jag har ren hjärta
Jag trodde jag gjorde rätt
Men blev trampad medan jag låg ner.
En läxa till så nu går vi vidare med nya kunskaper.




Fri vers av Destino
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-18 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino