Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De sa en resa en biljett ett land som vill ta emot er ...


Saker eller livet...

Dagarna går
Och jag känner så stor tacksamhet
Att bara sitta och ha dem i mina armar.
Att bara njuta av värme.
Att titta på små detaljer av mina små mirakel…
Sekunder och timmar går…
Dagarna går…

Mina barns skratt fyller huset
Jag är välsignad
Försöker hjälpa andra som har det svårt
För jag vet hur det är
Att inte ha ett hem
Att inte veta var man skall hamna…
En väska
Oro i mina föräldrars ögon
Ovisshet…
De var där var jag är nu
de hade jobb,
hem och underbart liv.
och så vaknar man en dag och där står några andra
som är redo att flytta in?

Man fick inte mycket tid

Saker eller livet?!

Så klart man lämnar allt...

Mina böcker, mina dockor, mina kläder

inget hade något värde
man bara gick ut och hoppades på att leva.

Det tog år innan vi var redo att lämna helt
vårt land
vi gömde oss lite överallt.

Vi var osynliga.

Det tyckte jag var värst att vara så nära sitt hem
men ändå så långt...

Så nära mina dockor
så nära min gunga i trädgården
så nära min säng....

De sa en resa
en biljett
ett land
som vill ta emot er ...

Man kunde hamna var som helst.
Man valde inte själv.

Oh här är jag...

Och jag trodde alltid på lösningen
Visste att mirakel kan inträffa

Gav aldrig upp

De såg mig som en drömmare

Men jag ser inget fel i det…

Låt mig fortsätta drömma
det gör mig lycklig.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 453 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-23 14:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berör in i själ och hjärta! kram
2015-11-26

    ej medlem längre
Ord som går rätt in i hjärtat och sätter fart på tankar och känslor.
2015-11-23

  helenita VIP
Verkligheten för miljontals människor idag,
dina ord är viktiga
2015-11-23

  helenita VIP
Verkligheten för miljontals människor idag,
dina ord är viktiga
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino