Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det skulle bli mörkt...


Om nu glödlampan skulle gå...

Så finns det alltid ett ljus att tända istället




Fri vers av Rumi
Läst 425 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-31 22:11



Bookmark and Share


  RosaFlugSvamp
Tack för den lilla stunden det tog att läsa din lila text , bra skrivet!
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi