Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ändå var lite mer som...

Det viskar
från garderoben
och bultar på
fönstren.

Jag suckar
och rycker på axlarna

stirrar in i väggen

Jag skrynklar
ihop tankar
och räknar
till tio

Dansande skuggor
och utsträckta händer,
dimmigt

skratt, tårar, lycka, avund, underkastelse,
Jag sväljer ner allt.
bara.

tittar på klockan
gäspar.
urhokad och likgiltig

Det måste finnas mer.




Fri vers av Silverdroppe
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-31 23:40



Bookmark and Share


  ajajmannen
tack. texten blir en filmvisning av känslor och bilder i skallen, den är mycket målande.
2010-04-06

  Marlboroman/Hg VIP
Gillar den här.
"Jag skrynklar
ihop tankar
och räknar
till tio"
är helt fantastiska.
Önskar att de andra var på samma nivå.
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe