Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag krafsade ihop under ett bittert ögonblick


Citron

Jag är som en citron

gult är fult

och det är inte många som
klarar av det som finns innanför
skalet speciellt länge




Fri vers av Mikaela P
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-01 19:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bildrik å rolig dikt i ett bittert tillstånd..
fint (:
2010-05-27

  zino
citron e gott
gult e inte fult....;)
2010-04-16

  Jazz Baronen
Jag tycker om citroner. Dom får en att känna att man lever. :)
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela P
Mikaela P