Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar utan ord.

Du kallar det lugn
Ditt eget kaos

Tankar som flyger
genom rummet
För att slå in min panna.



Ord utan tankar.
Tankar utan ord.




Fri vers av svartasfalt
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-11-06 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartasfalt
svartasfalt