Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 rader...

 

 

 

Tid läker sår

men ärr försvinner aldrig

 jag  är tatuerad i hjärtat




Fri vers av Gryft
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft