Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv är större...

 

 

Livet är större än du

större än du någonsin kommer att bli

för mig

mitt liv är stort

större än varje plåga och

varje svar du ger

jag går stark

ger mig mer att leva för

jag klarar mig

se mig stå    se mig gå vidare


Du såg mig gråta

du hörde mig böna och be

men jag är starkare ändå

jag sa det jag ville

du har hört  allt sagt

mitt liv är stort

när jag står på egna ben

på egna ben   

   är jag mig själv igen

 

Jag är stark

starkare en dina ord

starkare än alla din lögner

dem du försökte fånga mig med

få mig på knä

men jag står och går

stolt med rak rygg

och ett rent samvete går jag

starkare än livet du lovade




Fri vers av Gryft
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-02 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft