Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bearbetat, adderat.


Poetiskt vansinne. Supernovor.

Det är så högt livet

sträcker sig, en strävan efter ljus

som jag ser i det som växer.

Så växer även jag, dag för dag och

så flyger drömmar högre och

högt.


Jag har stått på mina knän och sett det ske.


Vi har så många ord raderade, så mycket

längtan som finns där ute, ratat.

I ett ögonblick flöt de ut över himlavalven

och jag stumnade där jag stod.

Så många ord jag aldrig förstod.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-02 19:26



Bookmark and Share


  Anders Perols
Väldigt fint och bra skrivet.
2010-04-02

  ZARIFE DEMIR
Vacker dikt!
2010-04-02

    ej medlem längre
här kan jag läsa exakt hur jag tänker :-)
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP